HolstebronX

HolstebronX
Kører med klatten på hovedvej 18!

onsdag den 25. maj 2011

Postoperative betragtninger

Woop woop, så er der fyraften i staden! I dag har været endnu en dag hvor ventetiden før NPC åbnede var lang for Marie, mens Johanne har haft sin debut med nål og tråd!! Vi på bloggen ønsker hende et stor tillykke :-)
Her på redaktionen fejrer vi i dette øjeblik Joeys bedrift med intet mindre end Nutella fra kantinen og riskager fra Rema/storcenteret, som Joey så fint erklærede butikken for at være i går!
Siden sidst: Siden det informerende og berigende aftensmads-indlæg i går, er der sket MASSER af spændende ting i 7500 HolstebronX! Vi har bl.a. spillet en intens og sindsoprivende fodboldkamp i hallen, hvor den fik fuld skrue. Resultatet var ikke blot en jævnbyrdig stilling, men også en tre-cifret mængde af hæmatomer, blod, sved og tårer! Godt vi var så tæt på verdens bedste sygehus! Efter sådan en omgang, var der nok mange der ville have en tendens til at takke af for natten, men her i Holstebronx har piben en helt anden lyd!! Det var nemlig for alvor blevet tid til JORDBÆRKOLDSKÅL!!! Og hvilken koldskål! Hertil kunne man ikke andet end at læne sig tilbage på sin en-mands-briks med sin hospitalsdyne slynget om sig, og nyde endnu et par afsnit af Zulu Lovechamps!! <3 Ulrich <3
Herefter sænkede natteroen sig over bygning K, og det var tid til at putte under dynen - troede vi!! For pludselig står der en høj, mørk skikkelse på gangen!!! Uden kontaktlinser troede muldvarpene, at det var en trussel fra det ydre rum, og derfor blev de ekstremt lettede om hjertet, da de hørte Thomas' blide røst spørge dem, om de ikke ville vække ham næste morgen. Det ville de selvfølgelig gerne, og så grinte de alle 3 af den akavede situation, og gik derefter hver til sit.
Dagen i dag, vurderet på en omvendt VAS-skala, der indikerer hvor stor glæde hændelserne bringer på en skala fra 1-10:
- Morgenmad: 9
- Morgenkonference: 11
- Frokost: 10
- Koldskål: 13
- Joey Moe med tråd i æ hånd: 16!!!!!
- Blog-indlæg: 1000!

Og til de interesserede, der sikkert sidder og tænker: hvad får man egentlig aftenen til at gå med i 7500?? Kan vi kun svare: GRILL GRILL GRILL GRILL hos Z.'s forældre!!!! Det bliver helt brændt af!
Selvfølgelig skal der også købes ind til denne, og derfor bliver vi simpelthen NØDT til at tage i NPC før dette arrangement!

PEACE OUT FROM 7500!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar