HolstebronX

HolstebronX
Kører med klatten på hovedvej 18!

tirsdag den 24. maj 2011

DEBUT!!!

Woop Woop!! Mange dage og nætter har vi, Joey Moe og Marichen, haft stor glæde af andres inspirerende og kreative blogs ! Derfor tænkte vi, at det nu er vores tur til at dele ud af vores fantastiske liv, og glæderne ved at bo i storbyen Holstebro! Denne blog kommer mest til at fungere som tænketank og dagbog, hvor vi kan få afløb for vores daglige glæder og tanker omkring byen ,og ikke mindst livet i Nørreport Centret.

Lidt om os:
Når vi ikke sidder ved skærmen og blogger, bruger vi al vores tid i vores yndlingscenter: NPC! I dette center findes ALTING i uanede mængder; man kan se fisk, underholdende mennesker og Beverly Hills på storskærm, alt imens man nyder de 10 tivoli-stænger man (igen) har købt i kiosken for den lette sum af 20 danske kroner!
Når vi ikke er i NPC, holder vi meget af at gå lange ture i Anlægget, fodre ænder og pumpe en masse jern til super god musik med gode beats! Dette finder man altid på vores yndlingskanal: FavoritFM! For at beskrive radiokanalen kan man besøge Wikipedia, der bl.a. skriver:
"Favorit FM spiller nonstop musik fra 1960'erne og frem. Der er ingen værter, men dog vejrudsigt hver time på hverdage, samt lokale reklamer og events/konkurrencer."
Og så forstår man jo pludselig godt, hvorfor vi holder så meget af kanalen!

Da vi både har inputs fra Holstebro byliv, natteliv, shoppeliv og naturliv føler vi selv, at vi har alle muligheder for at lave en brandgod blog! Vi håber derfor meget at vi kan få nogle "faste læsere" (se kolonne til højre), der vil nyde godt af vores livserfaring og oplevelser! Vi tager selvfølgelig også imod konstruktiv kritik, kommentarer, gode ideer og forslag til indlæg :-) For som vi siger her i Holstebro: "Det er aldrig så galt, at det ikke er godt for noget!"

ENJOY!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar